Rămâi conectat

Ştirea zilei

Apelul unui cetățean din Alba Iulia, în contextul închiderii școlilor: ,,Ce fac elevii rromi care nu au laptopuri, tablete, telefoane performante sau chiar acces la internet?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un cetățean al orașului Alba Iulia a postat pe o rețea de socializare un mesaj adresat autorităților, în care descrie una dintre problemele care au survenit odată cu închiderea școlilor, și anume, ce se întâmplă cu copiii care nu au posibilități financiare sau mijloace pentru participarea la orele online.

,, Bună ziua dragi prieteni!
Daca tot suntem în „Alertă extremă” in Alba Iulia si s-au inchis scolile, ce fac elevii romi si altii care nu au laptopuri, tablete, telefoane performante sau chiar acces la internet? Pierd o luna/un an de scoala? Sa nu mai zic de a intra pe ZOOM sau bluejeans sau ce folosesc scolile in aceasta perioada.
Cine atentioneaza MEC, Guvernul, Primaria, cu privire la aceasta problema??

Iar rromii vor fi cei aratati cu degetul ca NU VREAU LA SCOALA si NU MERG LA SCOALA??

Offf Românie,Românie…!” A fost mesajul transmis de către cetățean pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Parada portului popular la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: Participă ansambluri folclorice din 9 țări

Bera Larisa

Publicat

în

LIVE VIDEO | Parada portului popular la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: Participă ansambluri folclorice din 9 țări Festivalul Internațional de Folclor Aiud, a ajuns la cea de-a XII-a ediție, și se desfășoară în perioada 25- 28 iulie 2024. Municipiul Aiud este gazda a peste 300 de dansatori și interpreți, membri ai ansamblurilor folclorice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea