Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru o fetiță de 4 ani din Alba, diagnosticată cu cancer: ”Să o ajutăm pe Alexandra să se întoarcă veselă alături de colegii ei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În noiembrie,  o familie din Alba Iulia cerea ajutorul (să mergeți să donați sânge) pentru o minunăție de fetiță, Eva, născută la 26 de săptămâni cu 740 de grame și care a necesitat zeci de transfuzii și nenumărate intervenții chirurgicale ca acum, azi, să fie bine, acasă, alături e familia ei: mama, tata și cei 2 frățiori, Alexandra și Silviu.

Bucuria familiei a durat doar o zi….o singură zi! Pentru că în următoarea, Alexandra, surioara mai mare, de numai 4 ani, a fost diagnosticată cu cancer (neuroblastom). Părintii lor, sunt niște luptători și fac tot ce le stă în putință să fie copiii bine, dar se pare că au nevoie de un mic ajutor financiar din partea noastră.

Alexandra este o fetiță de la Grupa Mică Piticii, în vârstă de 4 ani care a fost diagnosticată de curând cu cancer.

Conducerea grădiniței unde merge micuța a lansat un apel umanitar pentru ca Alexandra să se poată întoarce veselă alături de colegii ei: ”Facem apel la toți părinții din grădiniță să își arate solidaritatea și grija pentru Alexandra și familia ei, să-i ajutăm să treacă mai ușor peste suferință și Alexandra să se poată întoarce iarăși veselă la grădiniță. Orice sumă este binevenită. Puteți contribui la grupa d-voastră sau direct în numerele de cont ale părinților. Domnul să o ocrotească și să-i dea sănătate”, transmite personalul de la unitatea școlară.

Numerele de cont ale părinților unde se poate dona: LUCACI ADRIAN

Cont curent: RO61BTRLRONCRT00M1928602

Cont curent: RO73BTRLEURCRT00M1928601

Să nu rămânem indiferenți! Orice leu contează!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 AUGUST 2024: 424 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 AUGUST 2024: 424 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea