Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru băiatul de 2 ani din Livezile care a căzut într-o fântână, în luna martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Băieţelul de 2 ani din Livezile, care a căzut în 5 martie într-o fântână şi care a fost scos afară în stop cardio-respirator, precum şi în stare de hipotermie, are nevoie de ajutor financiar pentru a se recupera.

În urma accidentului, băiețelul a fost diagnosticat cu encefalopatie secundară, hipoxie cerebralăseveră prin axfisie mecanică și tetraplagie spastică secundară.

La fiecare trei săptămâni, Alexandru se deplasează la București, împreună cu părinții, la Centrul Național Clinic de recuperare neuropsihomotorie copii Dr. Nicolae Robănescu, unde efetuează recuperare de specialitate, cu recomandarea de a efectua zilnic recuperare la domiciliu.

Băiatul are o șansă la recuperare prin intermediul unei noi metode numită Oxigenare hiperbară, care se poate face la copii atât de mici doar la clinica de specialitate Clinica de Medicină Hiperbară din Livezeni, Târgu Mureș, dar costurile a 10 ședințe minime necesare, depășesc posibilitățile familiei.

O ședință costă 400 de lei, iar costurile de cazare în cadrul centrului se ridică la 150 de lei.

Cei care îl pot ajuta pe Alexandru să aibă o copilărie normală și să se joace din nou, o pot face luând legătura cu mama acestuia:

Băișan Mădălina Ioana – telefon: 0743430548 sau financiar în contul deschis pe același nume:

RO04BTRLRONCRT0493431601.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea