Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Călin Moldovan s-a despărțit de Metalurgistul Cugir! Marius Opric a revenit sub Drăgana…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir s-a despărțit de antrenorul Călin Moldovan, ultimul meci al acestuia pe banca -tehnică fiind acel de miercuri de la Reșița.

În locul său va fi instalat… Marius Opric, tocmai antrenorul în locul căruia a venit Călin Moldovan în 2015, dorindu-se prin această schimbare, un șoc la echipa cugireană. Marius Opric va fi ajutat de Lucian Itu. Gruparea de sub Drăgana a înregistrat două eșecuri la rând și a pierdut teren în cursa spre promovare, coborând pe poziția a 5-a a ierarhiei.

Mutarea este sigură, deși nu este confirmată oficial de niciuna dintre părți.

Călin Moldovan a preluat gruparea „roș-albastră” în urmă cu mai bine de trei ani, în octombrie 2015, fiind unul dintre cei mai longevivi antrenori ai divizionarelor terțe din Alba. Este a doua înlocuire din Alba a sezonului, precedenta fiind la Ocna Mureș în tur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea