Rămâi conectat

Sport

Anihilare reciprocă lângă Turnul Chindiei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Reprezentanţii celor două  combatante nu şi-au ascuns insatisfacţia după remiza înregistrată lângă Turnul Chindiei, dâmbâviţenii susţinând că meritau să câştige după raportul ocaziilor, în vreme ce uniriştii replică prin ratarea momentelor favorabile. „Nu am reuşit să marcăm, iar rezultatul nu a fost cel dorit. Aş prefera să fim mai pragmatici, pentru că pierdem puncte importante pe fondul unui joc bun. Putem bate pe oricine în serie, iar speranţele noastre se leagă de primele locuri şi, de ce nu, chiar de o promovare”, a afirmat Gică Popescu, preşedinte de onoare Chindia. „Marile noastre probleme sunt pe bancă, de unde nu venim cu nimic în plus. Trebuie ca în iarnă să ne întărim obligatoriu, altfel nu putem emite pretenţii la mai mult”, a precizat tehnicianul gazdelor Sorin Dumitrescu.
Sorin Rădoi, fostul unirist, actualmente căpitan al Chindiei a declarat că rezultatul este injust. „Astăzi chiar meritam victoria. Nu vreau şi nu îmi place să vorbesc urât despre colegii mei, dar cei care intră pe parcurs trebuie să fie mai proaspeţi, mai lucizi şi să vină cu un plus”, a punctat S. Rădoi, replica venind de la secundul unirist Adorian Himcinschi. „Rezultatul a fost unul echitabil, chiar dacă Chindia a avut mai multe ocazii. Este un adevăr că prestăm un joc mai bun în deplasare, nu am avut prea mari emoţii la Târgovişte, o echipă al cărui loc este la mijlocul clasamentului. Nu ne-am propus ca obiectiv promovarea, dar dacă o vom reuşi, nu e nici o problemă”, a dezvăluit Himcinschi.
S-a ratat calificarea la Under 17
România a pierdut la Tondela ultimul meci al turneului de calificare, 0-1 (0-0) cu Portugalia şi a ratat calificarea la Under 17, clasându-se pe locul 3 (o remiză, două eşecuri), după Rusia şi Portugalia (ce au acces la turneul de Elită) „Acesta este nivelul nostru, nu am profitat de 2-0 cu Finlanda, ne-au egalat. Cu Rusia am luat gol în secunda 51. Puteam să batem dacă aveam puţină şansă. Portugalia ne-a fost singura superioară. În ansamblu sunt mulţumit de cum am jucat, deşi primele două partide n-au fost prea strălucite”, a spus ex-uniristul Vlad Ignat (integralist între buturi), acesta aşteptând să debuteze la noul club Real Valladolid. Altfel, albaiulianul Fabian Himcinschi a jucat 30 de minute în întâlnirea Empoli FC – Juventus Torino 0-1, în etapa a 8-a a competiţiei Primavera din Italia.
Costin MIHAI, Jurnal de Dâmboviţa


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea