Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Angajații români, nemulțumiți de locul de muncă: Motivul principal, colectivul toxic. 56% vor să își schimbe jobul în 2024

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angajații români, nemulțumiți de locul de muncă: Motivul principal, colectivul toxic. 56% vor să își schimbe jobul în 2024

Un sondaj recent realizat de eJobs arată că 56% dintre angajații români plănuiesc să-și schimbe jobul în 2024. Principalele motive de nemulțumire sunt legate de salariu, lipsa oportunităților de creștere și un mediu de lucru toxic.


Salariul: Angajații români sunt nemulțumiți de salariile lor. Salariul prea mic este principalul motiv de nemulțumire, menționat de 59,7% dintre respondenți.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Oportunitățile de creștere: Angajații români sunt, de asemenea, nemulțumiți de lipsa oportunităților de creștere în compania pentru care lucrează. Acest motiv este menționat de 56,9% dintre respondenți.

Mediul de lucru: Angajații români sunt nemulțumiți și de mediul de lucru. Un mediu de lucru toxic din punct de vedere organizațional este menționat de 42,3% dintre respondenți.

Pentru mulți angajați români, anul 2023 a fost unul dificil. 23% dintre respondenți au caracterizat anul 2023 drept greu, iar 22% l-au considerat plin de incertitudini. Angajații români își exprimă speranțe și temeri pentru 2024. Printre speranțe se numără măririle salariale, promovările, munca la distanță pe termen lung și chiar deschiderea propriei afaceri. Cu toate acestea, 9% dintre respondenți nu au așteptări optimiste pentru 2024. Aceștia se tem de o posibilă criză economică, de scăderea veniturilor și de reducerea locurilor de muncă disponibile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii Pacienții asigurați în sistemul de sănătate se vor bucura de un nou drept – terapia durerii, potrivit unui proiect de lege aflat la Senat. Deși extrem de supărător, simptomul a fost neglijat până acum pentru că tratamentul bolii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea