Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Amenzi în valoare de aproape 400.000 de lei aplicate de poliţiștii rutieri din Alba șoferilor indisciplinați

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 11-23 martie, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pe principalele artere rutiere ale judeţului pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea ilegalităţilor comise de conducătorii auto.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul acestor acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi 2.781 de conducători auto care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice şi care au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 380.050 lei.

1.044 dintre aceştia au fost sancţionaţi pentru neutilizarea centurii de siguranţă, 93 pentru folosirea telefonului mobil neechipat cu dispozitiv „mâini libere” iar 13 au fost aplicate motocicliştilor sau mopediştilor care nu utilizau căşti de protecţie.

Poliţiştii au luat măsura suspendării permisului de conducere faţă de 81 de  conducători auto, au reţinut 79 de certificate de înmatriculare şi au constatat 28 de infracțiuni la regimul rutier.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea