Amenzi de peste 50.000 de lei pentru șoferi, bicicliști și pietoni. Acțiune a Serviciul Rutier Alba, având ca scop creșterea siguranței în trafic

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 34 de permise de conducere, în cadrul unei acţiuni ce a vizat creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice, care s-a desfășurat pe parcursul săptămânii precedente.

În perioada 3 – 7 septembrie 2018, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier, care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

ELIT

La acţiune, poliţiştii rutieri din judeţ au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Au fost aplicate 633 de sancţiuni contravenţionale,  în valoare de 57.520 lei, din care 159 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 19 pentru neacordarea de prioritate, 52 bicicliştilor, 106 pietonilor ce s-au angajat în traversări neregulamentare, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Mihail David - 2020

Totodată, au fost reţinute 34 de permise de conducere, retrase 3 certificate de înmatriculare şi au fost constatate două infracţiuni.

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...