Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 50.000 de lei pentru șoferi, bicicliști și pietoni. Acțiune a Serviciul Rutier Alba, având ca scop creșterea siguranței în trafic

Mondoc Adriana

Publicat

în

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 34 de permise de conducere, în cadrul unei acţiuni ce a vizat creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice, care s-a desfășurat pe parcursul săptămânii precedente.

În perioada 3 – 7 septembrie 2018, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier, care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

La acţiune, poliţiştii rutieri din judeţ au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Au fost aplicate 633 de sancţiuni contravenţionale,  în valoare de 57.520 lei, din care 159 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 19 pentru neacordarea de prioritate, 52 bicicliştilor, 106 pietonilor ce s-au angajat în traversări neregulamentare, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 34 de permise de conducere, retrase 3 certificate de înmatriculare şi au fost constatate două infracţiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate ANM a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabil în zona joasă a județului Alba, în intervalul 9:35 până la ora 13:00. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 7 aprilie 2024, în Transilvania și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea