Rămâi conectat

Actualitate

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Actualizarea listelor electorale – principala sarcină pentru prefecţi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a susţinut astăzi prima videoconferinţă cu prefecţii şi responsabilii administraţiei publice locale.

Alături de acesta, au mai participat secretarul de stat, şef D.O.S.P., chestor principal Ioan Căbulea, secretarul de stat pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului, Constantin Cătălin Chiper, secretarul de stat pentru Comunităţile Locale, Mihai Viorel Fifor, precum şi reprezentanţi ai structurilor din domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Principala sarcină transmisă reprezentanţilor autorităţilor locale a fost aceea de a realiza din timp actualizarea listelor electorale. În acest sens, ministrul Mircea Duşa a accentuat faptul că orice persoană trebuie să respecte legea iar cel ce va greşi va suporta consecinţele legale.

Ministrul Dușa a menţionat că M.A.I., împreună cu Autoritatea Electorală Permanentă, lucrează în prezent la un proiect de lege privind reglementarea listelor electorale. Acesta va fi supus dezbaterii şi avizării în Parlament, urmând a se aplica la scrutinele viitoare, şi nu la alegerile parlamentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea