Rămâi conectat

Sport

Albaiuliencele Ana Maria Groza şi Ana Rodean la Cupa Europei de Marş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 21 mai, în localitatea Olhao din Portugalia se va desfăşura cea de-a 9-a ediţie a Cupei Europei la Marş, această competiţie fiind cea mai importantă pentru toţi mărşăluitorii de pe „Bătrânul continent”. Pentru întrecerea care va avea loc în sudul Portugaliei, pe riviera Oceanului Atlantic, Federaţia Română de Atletism a hotărât selecţionarea unui număr de 4 sportivi, un junior şi trei senioare care vor reprezenta România la acest prestigios eveniment sportiv. Alături de Adrian Dragomir (CS Muscel) şi Claudia Ştef (CSM Craiova-CS Universitatea Reşiţa) cu mândrie constatăm prezenţa în lotul tricolor a celor mai bune mărşăluitoare ale municipiului nostru.
Astfel Ana Maria Groza (antrenor Horia Ştef) şi Ana Rodean (antrenor Gabriel Avram) vor participa în cursa senioarelor de 20 km marş, la startul căreia se vor alinia cele mai bune 57 sportive reprezentând 22 de ţări din Europa. Atletele din Cetatea Marii Uniri legitimate la CS Unirea Alba Iulia şi CS Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, alături de craioveanca Ştef sunt în fapt ocupantele primelor trei poziţii ale clasamentului la Campionatele Naţionale de Marş din luna martie. Acestea vor încerca sâmbătă să obţină rezultate individuale cât mai valoroase care să le permită ocuparea unui loc bun şi în clasamentul pe echipe unde vor avea de înfruntat alte 11 echipe reprezentând ţări cu tradiţie în această dificilă probă atletică. Româncele vor decola din Bucureşti joi dimineaţa cu destinaţia Faro-Portugalia urmând să concureze în seara zilei de sâmbătă de la orele 18.30 (20.30 ora României).
„Este o competiţie extrem de importantă atât pentru atlete cât şi pentru CS Unirea Alba Iulia. Trăim o mândrie deosebită întrucât jumătate din lotul României deplasat la o competiţie de asemenea nivel provine de la clubul pe care-l conduc. Am mare încredere că fetele noastre se vor întoarce mulţumite de ceea ce au realizat. Le dorim succes şi le ţinem pumnii”, a declarat Radu Nicula, director CS Unirea Alba Iulia.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: CSU Alba Iulia l-a prezentat pe antrenorul Alin Minteuan și obiectivele din viitorul sezon! „Vrem să ridicăm ștacheta”, a spus Minteuan

Dan HENEGAR

Publicat

în

La al treilea an consecutiv petrecut pe a treia scenă fotbalistică, CSU Alba Iulia ridică ștacheta, după ce sezonul precedent a evoluat în play-off. Formația universitară l-a adus antrenor principal pe clujeanul Alin Minteuan, care a fost prezentat astăzi, oficial, în cadrul unei conferințe de presă. Rectorul Daniel Breaz a anunțat obiectivele echipei în următorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea