Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Albaiulianul Marius Moga dat ca și însurat de colegii de la Vocea României. „I Will Always Love You”

Dragoş Suciu

Publicat

în

O nouă ediție a celebrei emisiuni de televiziune Vocea României a avut loc sâmbătă seara, când s-a petrecut cel mai savuros schimb de replici, fiind prilejuit de prestația frumoasei Jovana Milovanovic. În etapa trecută a show-ului, aceasta a interpretat piesa “Tu n-ai avut curaj“, iar felul în care s-a uitat în ochii lui Moga a atras atenția și glumele colegilor săi.

Ce au spus colegii lui Moga cu o ediție în urmă:

„Pana acum, nicio concurenta nu s-a uitat la un antrenor așa”, a spus Smiley.
„Se uita in ochii lui si ii spunea: „Tu n-ai avut curaj”. Nu știu la ce se referea. Eu vreau sa plec cu trofeul, iar Moga poate pleca de la ‘Vocea României’ cu o iubita”, a spus la rândul lui Horia Brenciu.
Marius Moga a ținut sa spulbere orice urma de mister: „Nu e vorba de nicio iubire. Eu cred ca Jovana și-a căutat un punct fix când cânta”.

Glumele au continuat și după prestația Jovanei din aceasta ediție, când tânăra a cântat piesaI Will Always Love You„.

„Eu vad momentul ca pe o continuare a celui de ediția trecuta. Tu n-ai avut curaj, dar I will always love you. Sunt foarte curios cum se va termina momentul, cum va fi episodul al treilea”, a afirmat Smiley.
„Va mulțumesc pentru vorbele frumoase”, a gustat Marius Moga insinuările amuzante ale celor doi. Însă nici așa nu a scăpat mai ieftin, pentru ca Pavel Bartoș a intrat și el in joc: „Te rog sa anunți data nunții, să știm din timp, să nu aveți concerte în perioada respectiva”, i-a spus el antrenorului.

Sursa: vocearomâniei.protv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: The PuzZles vor da glas Cetății Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: The PuzZles vor da glas Cetății Alba Carolina În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia va fi sărbătoare. The PuzZles vor da glas unuia dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, Truck Tuning Art 2024. Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea