Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Albaiulianul Marius Moga dat ca și însurat de colegii de la Vocea României. „I Will Always Love You”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă ediție a celebrei emisiuni de televiziune Vocea României a avut loc sâmbătă seara, când s-a petrecut cel mai savuros schimb de replici, fiind prilejuit de prestația frumoasei Jovana Milovanovic. În etapa trecută a show-ului, aceasta a interpretat piesa “Tu n-ai avut curaj“, iar felul în care s-a uitat în ochii lui Moga a atras atenția și glumele colegilor săi.

Ce au spus colegii lui Moga cu o ediție în urmă:

„Pana acum, nicio concurenta nu s-a uitat la un antrenor așa”, a spus Smiley.
„Se uita in ochii lui si ii spunea: „Tu n-ai avut curaj”. Nu știu la ce se referea. Eu vreau sa plec cu trofeul, iar Moga poate pleca de la ‘Vocea României’ cu o iubita”, a spus la rândul lui Horia Brenciu.
Marius Moga a ținut sa spulbere orice urma de mister: „Nu e vorba de nicio iubire. Eu cred ca Jovana și-a căutat un punct fix când cânta”.

Glumele au continuat și după prestația Jovanei din aceasta ediție, când tânăra a cântat piesaI Will Always Love You„.

„Eu vad momentul ca pe o continuare a celui de ediția trecuta. Tu n-ai avut curaj, dar I will always love you. Sunt foarte curios cum se va termina momentul, cum va fi episodul al treilea”, a afirmat Smiley.
„Va mulțumesc pentru vorbele frumoase”, a gustat Marius Moga insinuările amuzante ale celor doi. Însă nici așa nu a scăpat mai ieftin, pentru ca Pavel Bartoș a intrat și el in joc: „Te rog sa anunți data nunții, să știm din timp, să nu aveți concerte în perioada respectiva”, i-a spus el antrenorului.

Sursa: vocearomâniei.protv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea