Rămâi conectat

Actualitate

Albaiulian cercetat pentru delapidare – și-a însușit peste 5.000 de lei din încasări

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au definitivat cercetările într-un dosar penal în care M. A., de 32 de ani, este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de delapidare.

Anchetatorii au stabilit că M.A., în calitate de distribuitor de marfă la o societate comercială din Alba Iulia, şi-a însuşit pe nedrept, în mai multe rânduri, în perioada septembrie-octombrie 2011, sume de bani din încasările realizate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, valoarea totală a prejudiciului fiind de 5.251 lei.

Pentru a-şi ascunde o parte din fapte, la data de 6 octombrie 2011, bărbatul a modificat conţinutul a trei chitanţe pe care apoi le-a prezentat la biroul de contabilitate al societăţii prejudiciate.

Dosarul penal a fost înainta Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de punere in mişcare a acţiunii penale şi trimitere în judecată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea