Rămâi conectat

Actualitate

Alba: Prezenţă mai slabă decât în iarnă la prima probă a simulărilor pentru Bac şi Evaluare Naţională

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prima zi a simulărilor din această lună pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, prezenţa a fost ceva mai scăzută decât la sesiunea din iarnă, atât la elevii de clasa a VIII-a, cât şi la cei de clasa a XII-a.

Marţi, elevii din ani terminali au susţinut proba la Limba şi literatura română (clasa a XII-a) şi Matematică (clasa a VIII-a) În cazul elevilor de liceu, din totalul de 3.779 potenţiali absolvenţi, 3.287 au fost prezenţi la susţinerea probei (76,4%, faţă de 85,3% în ianuarie).

La prima probă de simulare pentru Evaluarea naţională, din 3.387 elevi înscrişi în clasa a VIII-a, 3.216 au fost prezenţi (94,95% faţă de 95,9% în ianuarie).

La cea de-a doua probă, la Limba Maternă, prezenţa a fost de 100% în judeţul Alba, atât la elevii de liceu, cât şi la cei de generală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea