Rămâi conectat

Societate

Alba Mall : Târgul de nunți „Orașul Mirilor” – calitate, diversitate şi performanţă

Alexandra Mates

Publicat

în

    “Oraşul Mirilor- Alba Malla găzduit la fiecare ediţie un adevărat spectacol dedicat nunţilor, actorii principali fiind firme din toate colţurile ţării cât şi din Alba Iulia, prezentând cele mai frumoase şi inedite oferte pentru clienţii prezenţi la acest eveniment. Putem spune că se numără printre cele mai importante târguri de nunţi din zona noastră, atât din punctul de vedere al numărului de expozanţi cât şi al importanţei brandurilor prezente.
Alba Mall redevine centrul atenției pentru toți mirii anului 2012!  Aşadar sunteti invitaţi la cea de-a patra ediție a Târgului de nunți „Orașul mirilor” – Alba Mall.
Cel mai mare târg de nunți din județ găzduiește expozanți cu oferte speciale pe întreaga perioadă a târgului. Rochii de mireasă și costume pentru miri, decorațiuni, foto/video, locații de nunți, sonorizări, invitații, cofetării, saloane de înfrumusețare, bijuterii, artificii, limuzine, etc, totul într-un singur loc pentru ca voi să vă puteți planifica nunta mult visată.
Veniţi să-i cunoașteţi pe cei mai buni în domeniu, veniţi să faceţi primul pas către o nuntă perfectă!

Detalii eveniment:
·Locaţia: Alba Mall, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 50A, Alba Iulia
·Perioada: 17 – 19 februarie 2012
·Programul:
vineri, 17.02.2012 orele 14:00 – 21:00
sâmbătă, 18.02.2012 orele 10:00 – 21:00
duminică, 19.02.2012 orele 10:00 – 20:00


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții Luna iulie sau luna lui Cuptor este plină de obiceiuri frumoase, mai ales în zona rurală din România. Este luna secerișului și a roadelor de vară, luna Pandeliilor și luna Sfântului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea