Rămâi conectat

Sport

Aiudeanul Bogdan Andone a demisionat de la FCSB, după coșmarul cu Alashkert!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Antrenorul aiudean Bogdan Andone a anunțat, după calificarea chinuită în turul al treilea preliminar al Europa League, că demisionează de la FCSB. Bogdan Andone (44 de ani) a făcut anunțul la conferința de presă de după jocul cu Alashkert, pierdut cu 2-3 de “roș-albaștrii”, la Giurgiu. Instalat în iunie ca antrenor principal al vicecampioanei României, Bogdan Andone a rezistat doar două luni și 7 meciuri oficiale pe banca formației patronate de Gigi Becali.

Tehnicianul originar din Alba a ajuns la FCSB în ianuarie, în calitate de secund al lui Mihai Teja, preluând funcția după încheierea campionatului antrerior.

Eu mă opresc aici, nu mă interesează banii. Trebuie să muncesc pentru ceea ce cred eu. Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine. Nu am avut timp să le dau dreptate. Vreau să le mulțumesc jucătorilor. Am avut o relație extraordinară cu ei. Vreau să aibă încredere că pot ajunge în Europa League. Știți dumneavoastră care sunt deciziile pe care le iau eu sau pe care le iau antrenorii de la FCSB. Nu am vrut să iau această decizie înaintea unui meci de Europa League. Urma un meci important pentru club”, a spus Andone, la conferința de presă.

Bogdan Andone a mai spus că i-ar fi plăcut să decidă mai mult, însă înțelege că deciziile sunt luate de patron.

„Îmi place să decid eu. Știam care e situația, dar e echipa patronului și deciziile le ia doar dânsul. A fost o experiență extraordinară, cu care nu mă voi mai întâlni„, a mai spus Bogdan Andone. Bogdan Andone a condus-o pe FCSB în 7 meciuri oficiale. Cu fostul secund al lui Mihai Teja pe bancă, FCSB a obținut 4 victorii, un egal și două înfrângeri. Tehnicianul a renunțat după a doua înfrângere consecutivă pe banca roș-albaștrilor, eșecurile fiind cu FC Botoșani și Alashkert, ambele pe teren propriu.

Sursa: Digi Sport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea