Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Adrian Puiuleț, despre serbarea narciselor: ”Le-ați ars, călcat în picioare, le-ați zdrobit în cauciucuri de TAF-uri, asta la voi e sărbătoare? Rușine”

Bogdan Ilea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Adrian Puiuleț, despre serbarea narciselor: ”Le-ați ars, călcat în picioare, le-ați zdrobit în cauciucuri de TAF-uri, asta la voi e sărbătoare? Rușine”

Comuna Bucium organizează în fiecare an „Sărbătoarea Narciselor,” aceasta fiind una dintre cele mai vechi sărbători din ţara noastră. În perioada 18-19 mai, la  Negrileasa, doritorii pot admira minunatele flori (câte au mai rămas!)

În cadrul celor două zile de eveniment sunt programate mai multe spectacole de muzică populară și muzică ușoară, care să acompanieze priveliștea minunată.

Citește și: 18-19  mai: Sărbătoarea narciselor 2024, la Negrileasa, județul Alba, un colț de rai din Apuseni!

Cu toate acestea, nu toți oamenii par să fie foarte încrezători că „Serbarea Nariciselor” o să fie un succes. Motivul? Lipsa atracției principale, narcisele și faptul că ele au fost distruse în mod sistematic:

„Comuna Bucium își arogă dreptul de a organiza o așa numită sărbătoare a narciselor. Comuna Bucium să facă bine să-și sărbătorească narcisele de pe teritoriul administrativ, alea 5 câte le-a mai rămas. Un eșec, pornit din intenții bune, dar tot eșec se cheamă.

Comuna Bucium, astăzi, moral, și-a pierdut acest drept, pentru că nu a făcut nimic pentru narcise. Nu e o sărbătoare a narciselor, ci e o sărbătoare anti-narcise, anti-biodiversitate, fără un dram de responsabilitate pentru mediu, pentru moștenirea pe care ar trebui să o lăsăm generațiilor viitoare. Puneți poze din UAT Zlatna și vorbiți de Bucium.

Le-ați ars, călcat în picioare, le-ați zdrobit în cauciucuri de TAF-uri, asta la voi e sărbătoare? Rușine. se arată într-o postare postată pe o rețea de socializare de către Adrian Puiuleț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie cu prilejul sărbătoririi Sfinților Mărturisitori Ardeleni: Vor fi alături de credincioși și pelerini la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, la moaștele Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie cu prilejul sărbătoririi Sfinților Mărturisitori Ardeleni: Vor fi alături de credincioși și pelerini la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, la moaștele Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș Jandarmii din Alba sunt la datorie cu prilejul sărbătoririi Sfinților Mărturisitori Ardeleni, fiind alături de credincioși și pelerini la Catedrala Reîntregirii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea