Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Admitere școli postliceale MAI 2024 | 24 octombrie, data limită pentru completarea dosarului de recrutare pentru candidații înscriși

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Admitere școli postliceale MAI 2024 | 24 octombrie, data limită pentru completarea dosarului de recrutare pentru candidații înscriși

Candidații care și-au depus cererile de înscriere la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne trebuie să își completeze dosarul de recrutare până la 24 octombrie 2024, dată până la care se va desfășura activitatea de evaluare psihologică.

Citește și: Angajări în POLIȚIE din sursă externă 2024: „Bătaie” pentru posturile cu încadrare directă. Câte cereri au fost depuse

Potrivit calendarului de concurs, între 1 și 6 noiembrie 2024 este programată evaluarea performanțelor fizice, iar în 9 noiembrie susținerea probei de evaluare a cunoștințelor.

Candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs în ordinea descrescătoare a notelor finale trebuie să se prezinte între 13 noiembrie și 23 decembrie la examinarea medicală, urmând ca la 24 decembrie 2024 să fie afișate rezultatele finale pe site-ul unității de învățământ.

Persoanele care au dorit să se înscrie la concursul pentru ocuparea unui dintre locurile scoase la concurs în unitățile de învățământ menționate au avut posibilitatea ca între 23 septembrie și 6 octombrie 2024 să depună cereri de înscriere (on-line, inclusiv sâmbăta și duminica).

La cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române au fost scoase la concurs 1.640 de locuri – 1.340, la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și 300 la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca. Pentru acestea s-au înscris 5.403 candidați.

Pentru cele 300 de locuri scoase la concurs la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldești s-au înscris 1.100 de candidați.

Școala Militara de Subofițeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica Drăgășani și Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni au scos la concurs câte 350 de locuri pentru care s-au înscris 1.628 de candidați (865 la prima unitate de învățământ, 763 la cea de a doua menționată).

Pentru cele 240 de locuri scoase la concurs la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră Avram Iancu Oradea s-au înscris 600 de candidați.

Menționăm că, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 82/2024 pentru modificarea și completarea Legii 360/ 2002 privind Statutul polițistului, peste 200 de candidați la concursul de admitere la programul de studii universitare de licență la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, care au fost declarați respinși și au obținut un rezultat mai mare sau egal cu media minimă de admitere stabilită potrivit regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor obținute și potrivit opțiunilor formulate în acest scop, sunt repartizați, fără concurs de admitere, pe locuri la instituțiile de învățământ postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, în prima serie de școlarizare care urmează după concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Recomandăm candidaților să urmărească site-urile oficiale ale unităților de recrutare pentru a fi la curent cu eventuale anunțuri referitoare la concursurile ce vor fi susținute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Două localități din Alba, fără apă potabilă, mâine: Se efectuează lucrări de montare a unor debitmetre

Bera Larisa

Publicat

în

Două localități din Alba, fără apă potabilă, mâine: Se efectuează lucrări de montare a unor debitmetre SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Apuseni anunță întreruperea furnizării apei potabile în localitățile: Garda de Sus și Ocoale , în data de 15.10.2024, în intervalul orar 10:00 -14:00, în vederea montării debitmetrelor cu flanșe la rezervoarele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea