Rămâi conectat

Ştirea zilei

Adjunctul DSVSA Alba, Mircea Bîcu, din nou la examen pe funcție. În martie a fost prins copiind și eliminat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Mircea Bîcu (PSD), actualul director adjunct al DSVSA Alba, este singurul candidat înscris la concursul organizat astăzi de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) pentru ocuparea funcția de director executiv adjunct al Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba.

La concursul pentru acest post, organizat și în urmă cu 6 luni la București, Mircea Bîcu, și atunci unic candidat pe funcție, a fost prins copiind la examenul scris iar lucrarea sa a fost  anulată.

Legislația în acest gen de situații este însă mult mai puțin riguroasă decât cea pentru examenul de Bacalaureat și permite unui candidat prins copiind să se înscrie din nou la următorul concurs. Potrivit aliniatului 7 și 8 al Articolului 53 din H.G. 611/2008, lucrarea candidatului a fost anulată, urmând să fie reluată procedura pentru acest concurs. Conform regulamentului candidatul se poate înscrie din nou la următorul concurs.

Între timp, ca să nu aștepte pe dinafară, social-democratul a fost numit politic de către Guvern, pentru o perioadă de 6 luni, director executiv adjunct interimar al DSVSA Alba.

Și iată că astăzi, la 6 luni după incidentul rușinos petrecut la sediul ANFP, Mircea Bîcu dă din nou examenul. Dacă va reuși să îl și ia, va putea fi instalat adjunct plin, pe perioadă nedeterminată la conducerea instituției.

Membrul PSD a ocupat în trecut funcția de director coordonator al Unității de Ameliorare si Reproducție în Zootehnie Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC Mark Hancheș este mândria Școlii Gimnaziale Ciugud. Tânărul a luat 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze mai departe matematică-informatică la HCC. Citește și: FOTO | Țupu Miruna și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea