Rămâi conectat

Politică Administrație

Acțiunea Națională Alba (A.N.A.) – „Un meteorit politic” va lovi Alba Iulia la începutul lunii iunie în 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiunea Națională Alba (A.N.A.) – „Un meteorit politic” va lovi Alba Iulia la începutul lunii iunie în 2020

Într-una din primele ședințe ale Consiliului Local, primarul Hava mi-a spus textual că din punct de vedere politic voi fi un simplu meteorit. Cred că avea dreptate.

Impactul cu S.R.L.- ul domnilor Hava, Pereș și Dumitrel va duce la extincția, extracția, sfârșitul, numește-l cum vrei, flagelului PDL-ist în Alba Iulia, aici unde, toată lumea știe, „ciuma roșie” a fost mereu portocalie.

Va urma în sfârșit perioada în care vom reda demnitatea furată de gașca portocalie, orașului nostru drag.

Vom reda demnitatea simbolurilor noastre lăsate de ei în paragină: Liceul HCC nu va mai avea niciodată geamurile scorojite, trepții rupți și terenul de sport plin de bălării, iar Stadionul Cetate va avea pistă de alergare modernă.

Vom reda eleganța Casei de Cultură, a ștrandului de la Schit și vom asfalta rapid principalele străzi care astăzi sunt pline de gropi, praf și noroaie.

Alba Iulia va redeveni orașul albaiulienilor, la poalele Pădurii Parc Mamut, pădure care, odată introdusă în domeniul „Ariilor Protejate”, va deveni un laborator biologic național, un simbol al potențialului ecologic demonstrat deja în Parcul Dendrologic de către domnul Ioan Pătrânjan.

Vom realiza în regim de urgență un plan urbanistic al zonei de dezvoltare economică, o să ducem rapid utilități acolo și nu vom mai aștepta să facă domnul Damian Sală Polivalentă și Teatru la Ciugud, în timp ce noi aruncăm banii pe ficțiuni gen „smart-city”, în timp ce nu știm să rezolvăm problema gunoaielor și a glodului de pe străzi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei Agenția Națională pentru Protecția Mediului a anunțat miercuri, 24 iulie 2024,  depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Drum de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea