Rămâi conectat

Politică Administrație

Acțiunea Națională Alba – A.N.A: „Regulamentul propus de Primãria Alba Iulia pentru plata parcãrilor publice este de fapt un nou impozit!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Acțiunea Națională Alba – A.N.A: „Regulamentul propus de Primãria Alba Iulia pentru plata parcãrilor publice este de fapt un nou impozit!”

După trei ani de administrare catastrofală și epuizarea tuturor formelor de creditare, conducerea Primăriei apelează, în numele “mobilității urbane”, la împovărarea albaiulienilor cu o nouă taxă: taxa anuală pentru parcarea pe domeniul public.

Ca urmare a mai multor întâlniri cetățenești, consultări cu cetățenii și a situației faptice, partidul nostru – Acțiunea Națională Alba – semnează rezoluția adoptată în dezbatere publică, de către Asociația Alba Iulia Infrastructură și votează pentru retragerea proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi, prin consilierul său local, Mircea Trifu. Rezoluție

Ca urmare a întânirii cetățenești organizate de Asociația Alba Iulia Infrastructură, cu privire la Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice cu plată din municipiul Alba Iulia, care s-a aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local, în data de 30 iulie 2019, solicităm retragerea acestui regulament până la care se vor stabili următoarele:

1. O bază de date reală a numărului de locuri de parcare de reședință, publice și a numărului exact de mașini.

2. Criterii clare și transparente de atribuire a locurilor de parcare.

3. Sincronizarea celor două regulamente referitoare la parcări.

4. Elaborarea unui regulament funcțional.

5. Criterii echitabile între drepturile și obligațiile fiecărei părți. 6. Identificarea posibilelor locuri de parcare din zonele cu deficit în acest sens (de exemplu: Piața Iuliu Maniu, strada Arnsberg, etc.).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei Agenția Națională pentru Protecția Mediului a anunțat miercuri, 24 iulie 2024,  depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Drum de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea