Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Acțiune puternică a polițiștilor din Alba, în trafic. Aproape 600 de amenzi, în doar 3 zile. 35 de șoferi au rămas fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 3 zile, poliţiştii din Alba au aplicat aproape 600 de amenzi participanţilor la traficul rutier ce au încălcat regulile privind circulaţia pe drumurile publice. Faţă de 35 de conducători auto, complementar sancţiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

În perioada 7 – 9 mai a.c., Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranţei rutiere şi depistarea participanţilor la trafic ce nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 578 de sancțiuni contravenţionale, în valoare e 61.130 lei, din care 195 pentru viteză, 10 pentru depăşire neregulamentară, 137 pietonilor angajaţi în traversări neregulamentare, 9 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, iar restul pentru alte abateri de la normele legale.

De asemenea, au fost reţinute 32 de permise de conducere, cele mai multe (10), pentru depăşire.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea