Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări

În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Citește și: ACCIDENT pe DJ 107 G, la Noșlac: Un șofer BEAT MANGĂ s-a răsturnat cu mașina

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 731 de verificări de persoane și 468 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 244 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 64.195 lei.

Au fost efectuate 62 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 8 permise de conducere unor conducători auto care au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și au fost constatate 17 infracțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | INCENDIU la un apartament din comuna Unirea: Bărbat de aproximativ 60 de ani, care a suferit arsuri de gradul II și III, salvat de pompieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la un apartament din comuna Unirea: Bărbat de aproximativ 60 de ani, care a suferit arsuri de gradul II și III, salvat de pompieri Un incendiu a izbucnit duminică după-masa la un apartament din comuna Unirea. Intervin pompierii din Aiud cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO | INCENDIU la Scărișoara: O hală și un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea