Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier: Un tânăr din Alba Iulia, care a condus beat, a rupt mai mulți stâlpi din Piața Iuliu Maniu

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 5 februarie, în jurul orelor 06.50, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Piața Iuliu Maniu din municipiul Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că D.C.A, de 25 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu mai mulți stâlpi ornamentali pe care i-a rupt, rezultând pagube materiale.

C. A. a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgente Alba, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

După prelucrarea mostrelor biologice de sânge, la data de 06.02.2017, a rezultat faptul ca tânărul a avut o alcoolemie de 2,25 g%o la prima probă, iar la cea de-a doua probă o alcoolemie de 2,10g%o, conform buletinelor de analiză toxicologică.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea