Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Galda de Jos: Autoturism lovit de un TIR și proiectat într-un gard

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Ocupanții unui autoturism care rula regulamentar pe raza localității Galda de Jos au suferit răni ușoare după ce mașina în care se aflau a fost lovită din spate de un TIR și proiectată în gardul unui imobil.

Polițiștii au stabilit că la data de 6 septembrie, ora 17.16, pe DN1 Km 393, pe raza localităţii Galda de Jos, S.T.,de 26 de ani, din Debrecen (Ungaria), în timp ce conducea un autotren, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism care circula în faţă, condus de O.I.G., un bărbat de 45 de ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat în gardul imobilului cu numărul 272 de pe strada Principală din localitatea Galda de Jos. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului şi a unei femei de 45 de ani, pasageră în autoturism, ambii fiind transportaţi la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

 Cercetările sunt continuate.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea