Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Cricău: Un șofer în vârstă de 20 de ani a intrat cu mașina într-un zid. O tânără, pasageră în autoturism, a fost rănită ușor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum este cauza unui accident rutier ce a avut loc seara trecută, în localitatea Cricău. O persoană a fost rănită uşor.

La data de 08 august 2018, în jurul orei 22,45, un tânăr de 20 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism pe un drum din comună, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

În urma accidentului, o tânără de 23 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Poliţia reaminteşte conducătorilor auto că viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum reprezintă principalele cauze de producere al accidentelor grave de circulaţie, în ţara noastră.

”Stimaţi conductori auto, pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, poliţiştii vă recomandă adoptarea unei conduite prudente în conducere şi adaptarea, permanentă a vitezei de circulaţie la condiţiile de drum şi trafic!”, transmite reprezentantul IPJ Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 20.000 de lei pentru șoferi. Verificări ale polițiștilor din Alba prin intermediul aplicației eDAC

Bera Larisa

Publicat

în

Amenzi de peste 20.000 de lei pentru șoferi. Verificări ale polițiștilor din Alba prin intermediul aplicației eDAC În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea