Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

ACCIDENT rutier în Șibot: Un șofer beat a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat în șanțul de pe marginea drumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Poliția Rurală Vințu de Jos a intervenit pe raza localității Șibot, unde un tânăr a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și a intrat în șanțul de pe marginea drumului. În urma verificării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 iulie 2020, în jurul orei 21:45, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au intervenit pe DJ 704, pe raza localității Șibot, unde a fost semnalat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un tânăr de 28 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în șanțul de pe marginea drumului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotrest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Premieră în Țara Moților: S-a deschis Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc Câmpeni

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Premieră în Țara Moților: S-a deschis Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc Câmpeni Premieră la Câmpeni, în Munții Apuseni, acolo unde Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc a fost deschis astăzi 1 octombrie 2024. Acesta va beneficia de aportul unui profesionist de înaltă clasă, în persoana domnului conf. univ. dr. Mihai Ștefănescu. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea