Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier cu 3 autoturisme implicate, în Alba Iulia: 3 adulți și un copil au fost răniți

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier cu 3 autoturisme implicate, în Alba Iulia: 3 adulți și un copil au fost răniți

Un accident rutier a avut loc duminică după-masa pe Calea Moților din Alba Iulia.

Potrivit informațiilor preliminare, trei autoturisme au fost implicate în incident, iar autoritățile de la Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI.

YouTube video

Din fericire, conform primelor rapoarte, nu există persoane încarcerate în vehiculele implicate. Cu toate acestea, echipele de intervenție acționează în continuare pentru a oferi asistență medicală celor implicați și pentru a se asigura că situația este sub control.

Zona din jurul locului accidentului a fost temporar blocată pentru a permite pompierilor să-și desfășoare operațiunile în siguranță și pentru a evita alte potențiale incidente.

Autoritățile din Alba Iulia continuă să investigheze cauzele exacte ale accidentului și îndeamnă șoferii să fie atenți și să respecte regulile de circulație, pentru a preveni astfel de situații dramatice în viitor.

UPDATE IPJ: Traficul rutier este îngreunat pe Calea Moților din Alba Iulia, din cauza unui accident rutier, produs in zona Penny , in care au fost implicate 3 autovehicule. Cercetarea la fata locului este in desfasurare. Din primele date, nu ar fi persoane rănite grav.

UPDATE: În cele 3 autoturisme implicate în accident se aflau 8 participanți la trafic. Din cei 8 participanți la trafic, 4 dintre ei (3 adulți și 1 copil) au suferit leziuni ușoare. Sunt asistați medical la locul accidentului.

UPDATE IPJ 31.07.2023: La data de 30 iulie 2023, în jurul orei 20,00, pe Calea Moților din Alba Iulia, o femeie de 36 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Zlatna.

În urma accidentului conducătoarea primului autoturism și conducătorul celui de-al treilea autoturism precum și o tânără de 18 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea