Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ ACCIDENT pe DN1, între Teiuș și Aiud. Două persoane rănite. Traficul este îngreunat

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE: Duminică,  26 mai 2019, în jurul orei 17.00, pe DN 1, la kilometrul 399, în afara localității Teiuș, un tânără de 20 de ani, din Aiudul de Sus, în timp ce conducea un autoturism în direcția Aiud – Teiuș, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers spre stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Rășinari, județul Sibiu, care se afla în depășirea autoturismului condus de tânără.

În urma accidentului, conducătoarea auto și o minoră de 14 ani, pasageră în autoturismul condus de aceasta au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportate la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, a transmis IPJ Alba.

Un ACCIDENT rutier a avut loc duminică, în jurul orei 17.00, pe DN1, între Teiuș și Aiud. Două persoane au fost rănite după o coliziune între două autovehicule. Traficul în zonă este îngreunat.

Potrivit IPJ Alba, traficul ingreunat pe DN1, intre Teius si Aiud, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate 2 auto.

Doua persoane ranite, posibil usor. Cauza posibila a accidentului – neasigurarea la schimbarea directiei de mers.

Revenim cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea