Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

UPDATE/ ACCIDENT pe DC50, între Gârbova și Cărpiniș. O persoană încarcerată, după ce un autoturism s-a răsturnat

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe drumul comunal 50 între localitățile Gârbova și Cărpiniș-Sebeș. În autoturismul care s-a răsturnat în afara părții carosabile se aflau 4 persoane. 3 dintre acestea au reușit să se autoevacueze. O persoană a rămas încarcerată, însă este conștientă.

Potrivit IPJ Alba, pe DC 50, între Gârbova și Cărpiniș – Sebeș, un autoturism în care se aflau 4 persoane s-a răsturnat.

3 dintre pasageri au ieșit din mașină. O persoană a rămas încarcerată, însă este conștientă.

UPDATE: La data de 5 septembrie 2019, în jurul orei 20.00, polițiștii din Sebeș au intervenit la un eveniment rutier, sesizat prin 112, produs pe drumul comunal 50, pe raza comunei Gârbova.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un tânăr de 25 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Gârbova – Cărpiniș, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în șanțul de pe partea stângă a drumului.

În urma accidentului, conducătorul auto și alți doi tineri, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Cercetările sunt continuate.

 Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

14-15 mai 1970| Inundațiile din Alba Iulia: ”Când mă voi întâlni cu vreun ostaş, îmi voi scoate, cu respect pălăria”. Mărturie din Ziarul Unirea despre clipele dramatice de acum 53 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

14-15 mai 1970| Inundațiile din Alba Iulia: ”Când mă voi întâlni cu vreun ostaş, îmi voi scoate, cu respect pălăria”. Mărturie din Ziarul Unirea despre clipele dramatice de acum 53 de ani Una dintre cele mai grave calamități naturale din istoria contemporană a României, inundațiile din anul 1970, când apele au lovit și 25 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea