Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO ACCIDENT la Răhău: O persoană încarcerată după ce un autoturism răsturnat

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT la Răhău: O persoană încarcerată după ce un autoturism răsturnat

Un accident rutier a avut loc joi seara, în jurul orei 19.30, în localitatea Răhău. O persoană este încarcerată după ce un autoturism s-ar fi răsturnat.

Citește și: UPDATE FOTO ACCIDENT pe autostrada A1, sensul de mers Sibiu – Sebeș: Trei mașini s-au ciocnit în zona Câlnic

 

Secția de pompieri Sebeș intervine cu o autospecială de stingeer cu apă și spumă și o ambulanță SMURD TIM cu medic pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs în localitatea Răhau.

Forțele de intervenție au ajuns la locul producerii accidentului, iar în interiorul autoturismului se află o persoană încarcerată, conștientă.

Se lucrează la extragerea acesteia din autoturism.

UPDATE IPJ: Un bărbat de 70 de ani, din Câlnic a fost găsit, în această seară, încarcerat, într-un autoturism răsturnat într-o râpă de pe raza localității Răhău, pe marginea Drumului Național 1.

Dispariția acestuia a fost semnalată de către familie, în această dimineață, în jurul orei 10.30.

Polițiștii au demarat, imediat, activitățile de căutare, iar autoturismul a fost găsit într-o zonă cu vegetație abundentă. Bărbatul prezintă semne vitale și primește îngrijiri medicale.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

UPDATE ora 20.00: Pompierii militari au reușit extragerea persoanei din autoturism. Aceasta a fost predata echipajului medical.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea