// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Accident la Cugir, produs de un bărbat băut și fără permis, care nu s-a asigurat înainte să întoarcă mașina

La data de 30 iulie 2018, în jurul orei 22.00, poliţiştii din Cugir au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Principală din Vinerea.

Un bărbat de 50 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de întoarcere, fără să se asigure în mod corespunzător, acroşând un autoturism ce era condus, în aceeaşi direcţie, de un bărbat din judeţul Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul vinovat de producerea accidentului nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi era sub influenţa buturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419