Rămâi conectat

Actualitate

Abrudean de 61 de ani arestat pentru că a abuzat o fetiță de 11 ani

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă, pe Ioan Toader, de 61 de ani, din comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de corupţie sexuală şi ameninţare.

Parchetul şi-a însuşit propunerea, sesizând Judecătoria Cîmpeni care, în urma dezbaterilor a emis pe numele bărbatului, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 14.08.2012, in jurul orelor 12,00, bărbatul, în timp ce se afla în curtea fostei unităţi militare din Abrud, a acostat o minoră de 11 ani, din Abrud, pe care, împotriva voinţei ei, a sărutat-o, a mângâiat-o în zonele intime după care a ameninţat-o cu acte de violenţă, în cazul în care va spune cuiva ce i s-a întâmplat.

„A admis sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi dispune luarea măsurii arestării preventive a inculptului T.I. pe o durată de 29 de zile începând cu 20.08.2012 până la 17.09.2012”, se arată în decizia Parchetului.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea