Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – FC Argeș Pitești 3-0, prima victorie a anului pentru campioană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a învins, în „Alba Blaj” Arena, pe FC Argeș Pitești, scor 3-0 (26-24, 25-12, 27-25), într-un meci contând pentru etapa a 14-a a Diviziei A1 la volei feminin

A fost prima victorie din 2024 pentru deținătoarea titlului, ce venea după 4 eșecuri consecutive (o înfrângere produsă în decembrie) înregistrate în două competiții diferite, Liga Campionilor și întrecerea internă.

O confruntare în care echipa din „Mica Romă”, favorită incontestabil, a avut emoții în primul parțial împotriva penultimei clasate. Un prim set echilibrat, în care gazdele au condus cu 22-21, dar „violetele” au întors scorul și au condus cu 24-22, având două mingi de set. Însă Volei Alba Blaj și-a revenit și a luat 4 puncte consecutive.

Setul al doilea a fost la discreția Blajului, care însă a scăzut ritmul în al 3-lea parțial, când s-a văzut din nou condusă (17-20 și 20-22). Gadele au revenit, au avut două mingi de meci anulate (24-23, 25-24) și au fructificat-o pe a treia.

Etapa viitoare, sâmbătă, la ora 16.00, este iarăși un test dificil, în deplasare cu CSM Târgoviște. Formația din Dâmbovița este pe locul secund, iar în runda intermediară a învins, în deplasare, 3-2, liderul Rapid, de care s-a apropiat la un punct. Volei Alba Blaj este pe treapta a 3-a a podiumului, cu 29 de puncte și un meci mai puțin disputat.

Partida a durat 79 de minute, iar cele mai multe puncte le-a strâns Bogumila Biarda – 16.

Volei Alba Blaj: Iman Isanović – 8 puncte, Jovana Kocić – 12, Iarina Axinte – două, Raisa Ioan – 3, Bogumila Biarda – 16, Isidora Kockarević – 10, Britt Rampelberg (l); au mai intrat Paula Partnoi (l), Drussyla Costa – două, Nneka Onyejekwe (Katarina Jović, Lora Kitipova, Daria Ocenic). Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea