Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – FC Argeș Pitești 3-0, prima victorie a anului pentru campioană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a învins, în „Alba Blaj” Arena, pe FC Argeș Pitești, scor 3-0 (26-24, 25-12, 27-25), într-un meci contând pentru etapa a 14-a a Diviziei A1 la volei feminin

A fost prima victorie din 2024 pentru deținătoarea titlului, ce venea după 4 eșecuri consecutive (o înfrângere produsă în decembrie) înregistrate în două competiții diferite, Liga Campionilor și întrecerea internă.

O confruntare în care echipa din „Mica Romă”, favorită incontestabil, a avut emoții în primul parțial împotriva penultimei clasate. Un prim set echilibrat, în care gazdele au condus cu 22-21, dar „violetele” au întors scorul și au condus cu 24-22, având două mingi de set. Însă Volei Alba Blaj și-a revenit și a luat 4 puncte consecutive.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Setul al doilea a fost la discreția Blajului, care însă a scăzut ritmul în al 3-lea parțial, când s-a văzut din nou condusă (17-20 și 20-22). Gadele au revenit, au avut două mingi de meci anulate (24-23, 25-24) și au fructificat-o pe a treia.

Etapa viitoare, sâmbătă, la ora 16.00, este iarăși un test dificil, în deplasare cu CSM Târgoviște. Formația din Dâmbovița este pe locul secund, iar în runda intermediară a învins, în deplasare, 3-2, liderul Rapid, de care s-a apropiat la un punct. Volei Alba Blaj este pe treapta a 3-a a podiumului, cu 29 de puncte și un meci mai puțin disputat.

Partida a durat 79 de minute, iar cele mai multe puncte le-a strâns Bogumila Biarda – 16.

Volei Alba Blaj: Iman Isanović – 8 puncte, Jovana Kocić – 12, Iarina Axinte – două, Raisa Ioan – 3, Bogumila Biarda – 16, Isidora Kockarević – 10, Britt Rampelberg (l); au mai intrat Paula Partnoi (l), Drussyla Costa – două, Nneka Onyejekwe (Katarina Jović, Lora Kitipova, Daria Ocenic). Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea