Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Optimum Alba Iulia, eliminată în semifinalele Cupei Elitelor Under 15

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Optimum Alba Iulia a pierdut și în returul semifinalei cu Viitorul Cluj, 2-4 (0-2), pe “Dan Anca”, și a fost eliminată din Cupa Elitelor Under 15.

Clujenii s-au impus și în manșa tur, 2-0, și vor evolua în ultimul act, la Buftea, cu Academia de Fotbal “Gică Popescu” Craiova (2-1, cu FC Argeș).

Pe lângă Iulian Moldovan, cel care a înscris un gol și a semnat dubla de la Drâmbar, Viitorul are în efectiv alți 3 jucători din Aiud (portarul Antonio Fufezan, apărătorul Ianis Matei, mijlocașul Cătălin Gheorghiu). Reușitele vizitatorilor (la 0-3 și 1-4) le-au revenit lui Zoicaș și Gligor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Optimum a mizat pe Răzvan Cutean – Răzvan Clepan, Alberto Vaida, Matei Nicola, Roberto Davel, Fabian Rădac, Sebastian Bran, Darius Horșa, Robert Baba, Tudor Zoicaș, Denis Gligor; au mai intrat Luca Ivan, Ionuț Henegar, Tudor Pleșa, David Ponoran, Raul Hudrea; rezerve Damian Pop Paștiu, Raul Miclea și Mario Hațegan.

Gruparea condusă de Gheorghe Bran și Ciprian Selagea a susținut 16 meciuri în actuala stagiune, în două competiții. A rezultat un parcurs remarcabil, cu câștigarea Seriei 13, accederea în semifinalele Cupei și pe lângă înfrângerile cu Viitorul Cluj a mai înregistrat numai un singur eșec, cel cu UTA Arad pe „Cetate” (0-2), care a dus la ratarea calificării la turneul semifinal!

Foto: Academia de Fotbal Viitorul Cluj (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea