TITULARIZARE 2021: SUBIECTELE și BAREMELE, pe discipline, la proba scrisă, publicate de Ministerul Educației
TITULARIZARE 2021: SUBIECTELE și BAREMELE, pe discipline, la proba scrisă, publicate de Ministerul Educației
Titularizarea 2021 sau proba scrisă a concursului național de ocupare a posturilor didactice de anul acesta, a avut loc miercuri, pe 21 iulie 2021, conform calendarului stabilit de Ministerul Educației.
SUBIECTE și BAREME TITULARIZARE 2021 – publicate de Ministerul Educației, pe discipline:
Limba și Literatura Română
Matematică
Istorie
Biologie
Chimie
Fizică
Geografie
Titularizarea reprezintă acel concurs național de ocupare a posturilor didactice și de angajare în învățământ. Calendarul Titularizare 2021 și metodologia pentru cadrele didactice, dar și posturile vacante au fost publicate în Monitorul Oficial și aprobate prin Ordinul 5.991/2020.
În cadrul concursului de angajare în învățământ, candidații care iau medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs.
Astfel, primele rezultate vor fi afișate până pe 27 iulie, iar cele finale, după contestații, pe 3 august 2021, conform calendarului în lucru la Ministerul Educației.
Modelele de subiecte pentru concursul de Titularizare 2021 au fost publicate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.
Astfel, subiectele sunt formulate potrivit noilor programe, la următorele materii: Limba și Literatura Română, Matematică, Istorie, Biologie, Chimie, Fizică și Georgrafie. Pentru a vedea care sunt modelele de subiecte propuse pentru anul acesta, pentru examenul de Titularizare 2021, puteți accesa pagina oficială Edu.ro: subiecte.edu.ro/2021/titularizare
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Cifrele unui deceniu cu Iohannis Președinte al României. Cristian Păun, profesor universitar originar din Alba: „După zece ani ne aflăm într-o mare fundătură”
Cifrele unui deceniu cu Iohannis Președinte al României. Cristian Păun, profesor universitar originar din Alba: „După zece ani ne aflăm într-o mare fundătură” Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, originar din județul Alba, revine în atenția publicului cu o sinteză în cifre a unui deceniu în care Klaus Iohannis a […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 6 ore
23 noiembrie 1940: România a semnat aderarea la Pactul Tripartit, alături de Germania, Italia și Japonia. Ce se urmărea prin acest act
-
Opinii - Comentariiacum 15 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii