Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 4. Imagini aeriene din apropiere de Turda, la joncțiunea dintre A10 şi Autostrada Transilvania (A3)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Pro Infrastructură a publicat o filmare aeriană pe forumul pe unde merg .ro cu A10, Autostrada Sebeș-Turda, lotul 4, din apropiere de Turda, la joncțiunea dintre A10 şi Autostrada Transilvania (A3).

La începutul lunii februarie pe lotul 4 al A10 se executau lucrări pentru realizarea șanțurilor, montarea parapeților și se amenajarea albiei și taluzului. CNAIR ar putea realiza recepţia în această lună.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Lotul 4 al Autostrăzii A10 Sebeş-Turda, între Decea şi nodul rutier de la Turda, este aproape finalizat. Asociația Pro Infrastructură a publicat marți, 13 februarie, un video aerian realizat pe acest tronson.

Citește și:  Autostrada Sebeș–Turda, Lotul 2 rămâne ”în aer”, fără unul dintre constructori? Euro Construct Trading `98 a intrat în insolvență din cauza datoriilor către furnizori

Pe lotul 4 Decea – Turda, lucrările pe cei 16 km ar urma să fie recepţionate de CNAIR, în februarie, primul pas înainte de deschiderea traficului rutier.

Se preconizează întrunirea Comisiei în a doua parte a lunii februarie, în funcţie de condiţiile meteorologice. Traficul rutier se va putea desfăşura pe o lungime de 25,30 km, între Nodul Aiud şi Nodul Turda, imediat după recepţia lucrărilor de către Comisiile desemnate.

Citește și: FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. Utilaj impresionant adus de constructor în zona viitorului pod peste râul Mureș pentru a muta grinzi de peste 100 de tone

Lotul 4 (16,3 km, de la nodul Decea până la intrarea în autostradă în zona Turda; km 53+700 – km 70+000) – stadiu lucrări: 94% (comparativ, în noiembrie, 90%). Constructor pe lotul 4 este compania PORR Construct SRL/PORR Bau GMBH, cu contract de 470.004.894,83 lei (fără TVA), semnat în 16 aprilie 2014. Pe acest lot se va face joncţiunea între A10 şi Autostrada Transilvania (A3).

Sursa video: Asociația Pro Infrastructură

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea