Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Pe lângă oră, în Munții Șureanu s-a schimbat și peisajul. A nins la Poarta Raiului

Alexandra Mates

Publicat

în

Iarna începe să se instaleze deja în zonele de munte ale județului. Dacă sâmbătă dimineața fulgii de nea au acoperit pădurea de brazi din Petreasa, noaptea, aceștia și-au făcut apariția și în Munții Șureanu.

Pe rețeaua de socializare facebook au fost postate, duminică, câteva fotografii de către administratorii pensiunii ”Poarta Raiului”, aflată la peste 1.500 de metri altitudine, în apropierea pârtiei de schi.

”Pe lângă oră, la noi s-a schimbat și peisajul. O duminică frumoasă tuturor!”, au scris aceștia în postarea însoțită de imagini.

Dacă vremea va fi la fel în continuare, este foarte posibil ca la 1 Decembrie să se poată schia în zonă.

Domeniul Schiabil Șureanu este situat în Munții Șureanu, într-un cadru natural montan magnific. Prima ninsoare din această toamnă a căzut aici la începutul lunii octombrie, însă zăpada s-a topit.

Vedeți și FOTO: Prima zăpadă din iarna 2017, în Apuseni. Fulgii de nea au acoperit pădurea de brazi, la cota 1600

Reamintim că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la intensificări ale vântului şi la precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare la munte, valabilă în perioada 27 octombrie, ora 21:00 – 30 octombrie, ora 23:00.

Citiți și Transfăgărăşanul şi Transalpina, închise circulaţiei. Vreme severă în întreaga țară. Recomandări pentru siguranţa în trafic

[nggallery id=4775]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea