Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Prima zăpadă din iarna 2017, în Apuseni. Fulgii de nea au acoperit pădurea de brazi, la cota 1600

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primele semne ale iernii au început să se facă simțite, în această dimineață, și în comuna Horea. La primele ore ale dimineţii ningea şi zăpada era deja depusă la cota 1600, pe vârful Petreasa.

Este iarnă în toată regula la munte, la sfârşit de octombrie. Prima zăpadă a căzut în comuna Horea, la peste 1.600 de metri altitudine, pe vârful Petreasa.

Weekend-ul a adus condiţii de iarnă în Apuseni. După temperaturile de primăvară, brusc vremea s-a răcit, iar pădurea de brazi a fost acoperită de un strat alb de nea. Prognozele meteo anunţau lapoviţă şi ninsoare în zona montană şi se pare că nu s-au înşelat.

Înca din cursul nopţii de vineri a început să ningă, iar la cota 1600 stratul de zăpadă a început să se aştearnă, acoperind pădurea cu zăpada pufoasă.

Cei care iubesc iarna se pot bucura astfel de primii fulgi de nea din acest an sau de primul om de zăpadă.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi destul de capricioasă la munte în aceasta perioadă, cu temperaturi negative, ploi, lapoviţă şi ninsoare.

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea