FOTO: Pe lângă oră, în Munții Șureanu s-a schimbat și peisajul. A nins la Poarta Raiului

Iarna începe să se instaleze deja în zonele de munte ale județului. Dacă sâmbătă dimineața fulgii de nea au acoperit pădurea de brazi din Petreasa, noaptea, aceștia și-au făcut apariția și în Munții Șureanu.

Pe rețeaua de socializare facebook au fost postate, duminică, câteva fotografii de către administratorii pensiunii ”Poarta Raiului”, aflată la peste 1.500 de metri altitudine, în apropierea pârtiei de schi.

ELIT

”Pe lângă oră, la noi s-a schimbat și peisajul. O duminică frumoasă tuturor!”, au scris aceștia în postarea însoțită de imagini.

Dacă vremea va fi la fel în continuare, este foarte posibil ca la 1 Decembrie să se poată schia în zonă.

Domeniul Schiabil Șureanu este situat în Munții Șureanu, într-un cadru natural montan magnific. Prima ninsoare din această toamnă a căzut aici la începutul lunii octombrie, însă zăpada s-a topit.

Vedeți și FOTO: Prima zăpadă din iarna 2017, în Apuseni. Fulgii de nea au acoperit pădurea de brazi, la cota 1600

Reamintim că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la intensificări ale vântului şi la precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare la munte, valabilă în perioada 27 octombrie, ora 21:00 – 30 octombrie, ora 23:00.

Citiți și Transfăgărăşanul şi Transalpina, închise circulaţiei. Vreme severă în întreaga țară. Recomandări pentru siguranţa în trafic

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...