Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO|Tatăl Alinei, fata ucisă cu cruzime la Alba Iulia: ”Am vorbit cu o seară înainte cu ea și părea fericită”. Bărbatul a venit să ridice sicriul cu trupul neînsuflețit

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tata alina02Tatăl Alinei, tânăra de 24 de ani ucisă cu sânge rece într-un apartament din Alba Iulia, a venit, joi, să ridice sicriul cu trupul neînsuflețit al fiicei sale. Omul este de-a dreptul marcat și șocat de modul în care a fost omorâtă fata lui și  spune că ea obișnuia să-i zică atunci când are ceva, însă acum nu i-a spus nimic: vorbise cu o seară înainte de tragedie cu ea și părea fericită.

Citiți și FOTO: Alina Bianca Tănasie, tânăra ucisă la Alba Iulia, avea pe corp mai multe lovituri de cuțit

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Tatăl Alinei a ajuns la Serviciul de Medicină Legală din Alba Iulia joi, în jurul orei 11.00. Bărbatul a povestit că fiica lui s-a mutat de curând la Alba Iulia împreună cu iubitul ei, care a zis că și-a găsit un loc de muncă mai bun în Alba.

Eu am vorbit cu o seară înainte cu fiica mea și mi s-a părut fericită. Nu mi s-a plâns de nimic. Dacă avea nevoie de ceva întotdeauna îmi spunea. Acum nu mi-a zis nimic”, a declarat tatăl Alinei, Constantin Tanasie. Potrivit acestuia, Alina avea o relație de aproximativ 5 ani de zile cu iubitul ei și plănuiau să se căsătorească și să facă un copil.

Bietul om a aflat de la Poliție că fiica lui a fost ucisă și habar nu avea că ea își câștiga existența ca escortă. ”Nu știam ce lucrează aici. Dacă știam declaram la poliție, dar nu am știut. Am considerat-o o fată mai modestă, mai cuminte”, a spus tatăl, susprins și îndurerat.

Distrus de cele întâmplate, omul se gândește că iubitul fetei, cel care a găsit-o fără suflare, este principalul suspect de crimă. Acesta se întreabă nedumerit ”de ce a venit el (N.R. prietenul fetei) doar dimineața la ora 8.00, când ei locuiau împreună!?”.

Citiți și Crimă la Alba Iulia: O tânără a fost ucisă cu lovituri de cuțit

Deși tatăl a încercat să ia legătura cu prietenul fiicei sale, nu a reușit. ”Am sunat de mai multe ori atât pe telefonul fetei, cât și pe al iubitului ei, însă erau închise”, a spus acesta.

Trupul fără viață al Alinei va fi dus pentru înmormântare la Mehedinți. Părinții fetei ucise sunt divorțați, iar porivit tatălui, Alina mai are o soră pe care o crește mama ei.

[nggallery id=1589]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Accident MORTAL în dimineața de Paști, pe DN 14, în Sibiu: Un bărbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL în dimineața de Paști, pe DN 14, în Sibiu: Un bărbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren Un bărbat de 38 de ani, din Alba, a decedat duminică dimineața după ce a pătruns cu mașina pe  […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea