FOTO|Tatăl Alinei, fata ucisă cu cruzime la Alba Iulia: ”Am vorbit cu o seară înainte cu ea și părea fericită”. Bărbatul a venit să ridice sicriul cu trupul neînsuflețit

tata alina02Tatăl Alinei, tânăra de 24 de ani ucisă cu sânge rece într-un apartament din Alba Iulia, a venit, joi, să ridice sicriul cu trupul neînsuflețit al fiicei sale. Omul este de-a dreptul marcat și șocat de modul în care a fost omorâtă fata lui și  spune că ea obișnuia să-i zică atunci când are ceva, însă acum nu i-a spus nimic: vorbise cu o seară înainte de tragedie cu ea și părea fericită.

Citiți și FOTO: Alina Bianca Tănasie, tânăra ucisă la Alba Iulia, avea pe corp mai multe lovituri de cuțit

ELIT

Tatăl Alinei a ajuns la Serviciul de Medicină Legală din Alba Iulia joi, în jurul orei 11.00. Bărbatul a povestit că fiica lui s-a mutat de curând la Alba Iulia împreună cu iubitul ei, care a zis că și-a găsit un loc de muncă mai bun în Alba.

Eu am vorbit cu o seară înainte cu fiica mea și mi s-a părut fericită. Nu mi s-a plâns de nimic. Dacă avea nevoie de ceva întotdeauna îmi spunea. Acum nu mi-a zis nimic”, a declarat tatăl Alinei, Constantin Tanasie. Potrivit acestuia, Alina avea o relație de aproximativ 5 ani de zile cu iubitul ei și plănuiau să se căsătorească și să facă un copil.

Bietul om a aflat de la Poliție că fiica lui a fost ucisă și habar nu avea că ea își câștiga existența ca escortă. ”Nu știam ce lucrează aici. Dacă știam declaram la poliție, dar nu am știut. Am considerat-o o fată mai modestă, mai cuminte”, a spus tatăl, susprins și îndurerat.

Distrus de cele întâmplate, omul se gândește că iubitul fetei, cel care a găsit-o fără suflare, este principalul suspect de crimă. Acesta se întreabă nedumerit ”de ce a venit el (N.R. prietenul fetei) doar dimineața la ora 8.00, când ei locuiau împreună!?”.

Citiți și Crimă la Alba Iulia: O tânără a fost ucisă cu lovituri de cuțit

Deși tatăl a încercat să ia legătura cu prietenul fiicei sale, nu a reușit. ”Am sunat de mai multe ori atât pe telefonul fetei, cât și pe al iubitului ei, însă erau închise”, a spus acesta.

Trupul fără viață al Alinei va fi dus pentru înmormântare la Mehedinți. Părinții fetei ucise sunt divorțați, iar porivit tatălui, Alina mai are o soră pe care o crește mama ei.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

12 Comentarii

sistemul corupt 4 februarie 2016 at 22:26

Tin sa va anunt ca daca nu ar fi fost acest sistem corupt care tolereaza acest gen de afacere poate fata aceasta nu ajungea in aceasta situatie…

priviti acest om indurerat ..care parinte nu sufera cand vede cum acest om vine sa ia copilul lui mort..deoarece in Alba Iulia cu sprijinul Politiei se practica prostitutia ilegal..cum se poate in acest orasel care este Alba Iulia sa nu se afle ce se intampla in acel apartament..

Bine ca nu avem loc prin oras de masinile de politie locala,rutiera etc si nici unul nu poate afla ce se intampla in acest orasel..

Inclusiv proprietarul apartamentului ar trebui luat la suturi de vecini..

e rezultatul unui sistem esuat..innecat in coruptie ..sistem la care punem umarul cu totii..PRIN NEPASARE..

Rosshhu 5 februarie 2016 at 0:03

@sistemul corupt oare tu nu faci parte din sistem??

Comsa Andrei 5 februarie 2016 at 7:20

Rosshhu, mai bine vezi-ti de treburi!
Are dreptate omu…dar poate esti si tu un `JANDARM`

COMSA Andrei 5 februarie 2016 at 7:22

Rosshhu vezi-ti de treaba , are dreptate omu , sau poate si tu esti un `JANDARM` care sta 12 ore in masina pe banii nostrii si te plimbi de ici colo…odata la saptamana mai dai o amenda sa-ti scoti orele…Jalnic Sistem !

Horea 5 februarie 2016 at 9:55

Care „Rosshhu”?

Mihaela 5 februarie 2016 at 11:35

Departamentul de criminalistica ar trebui sa monotorizeze aceste site uri si sa incerce, cel putin, sa opreasca aceste infractiuni. Insa pentru ei nu sunt infractiuni periculoase asa cum sunt considerate de statele europene!
Aceste lucruri se intampla foarte des in statele comunitatii europene, deoarece toti au documente false, neputand fi identificati. Ca natiune suntem nr 1 la infractiuni de crima organizata in EU (prostitutie, trafic de persoane, dame de companie….).
Se formeaza aici in RO si se dezvolta in UE!
Shame, Shame pt acest sistem!

Mihaela 5 februarie 2016 at 11:38

SHAME!!!!

Matei 5 februarie 2016 at 14:17

Nu aveam intentia de a comenta acest caz daca nu vedeam postarea lui Rosshhu. Nu d-le, nu facem parte din acest sistem ! In 1993 m-am cazut in capitala la hotel Bucuresti si am crezut ca e o prezentare de moda dupa cum aratau fetele de la receptie. Am aflat ca sunt damele de consumatie ale hotelului. Unde ajunga banii din prostitutie ? In nici un caz la bugetul statului, ci la diferite structuri ale statului, de la Politie la Politic. Asa ca de ce ne bagi pe toti in aceeasi oala ca facand parte din acelasi sistem ? Ajung banii negrii la invatamant ? Sau la sanatate ?

ilie de la uzina 5 februarie 2016 at 14:34

Citesc in ochii omului durerea.ce facea fata conteaza mai putin acum.nimic nu poate justifica o crima.
Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste acest moment.

Bulă 5 februarie 2016 at 14:47

Și culmea chiar peste drum de IPJ pe str traian se petrec lucruri făcute din plăcere…. dar cui îi pasă….

Sileanu! 6 februarie 2016 at 7:38

Se mira oamenii (parca picati din luna!) ,se dau mari credinciosi,si nu stiu ca primul peste,mentionat in biblie ca un exemplu de om al lui Dumnezeu,a fost Avraam care s-a imbogatit dandu-si nevasta (Sara,pe care o prezenta ca sora sa) la produs chiar si in haremul regelui Egiptului.Tot de la Avraam ni se trag si ponoasele cu teroristii arabi care de 4000 de ani se razbuna pe credinciosi ca l-au izgonit pe Izmael (bastardul lui Avraam si predecesorul lor ) din tara sfanta…

aaaaaaa 7 februarie 2016 at 12:59

omul pare afectat.probabil chiar e…pacat.nu trebuia sa se ajunga aici..dar tara asta de kkt..omoara suflete si trupuri…in schimb „specialistul” dumitrel tine discursuri despre trecutul si viitOrul Rosiei…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...