Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

7 octombrie. Clubul de engleză „English 4 Kids„ la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema propusă, „Buildings around the World”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

7 octombrie. Clubul de engleză „English 4 Kids„ la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema propusă, „Buildings around the World”

Început în anul 2019 ca un proiect pilot ce urmărea testarea dorinței copiilor de a învăța limba engleză într-un cadru mai puțin formal, proiectul „English 4 Kids – Clubul de engleză” a stârnit încă de la prima sa ediție atât interesul copiilor, cât și al părinților și bunicilor. Timpul a trecut, iar de curând, proiectul organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a împlinit patru ani, patru ani în care copiii s-au bucurat să acumuleze noi cunoștințe de limba engleză, îndrumați fiind de profesoara Diana Mortură, colaboratoare permanentă a bibliotecii.

Citește și: Noi achiziții de carte la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: Peste 700 de titluri de carte și 1116 volume în trimestrul al III-lea al anului 2024

Întâlnirea următoare a „English 4 Kids – Clubul de engleză” va avea loc în data de 7 octombrie 2024, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în intervalul orar 16:00-17:00. Titlul temei de studiu abordate la această ediție este „Buildings around the World”. Fixarea cunoștințelor noi, cât și recapitularea cunoștințelor anterioare, se va face prin învățarea de cântecele și poezii, prin vizionarea de filme didactice pe tema dată, prin jocuri și prin lecturi tematice.

Ca la fiecare întâlnire, Clubul de engleză „English 4 Kids” va valorifica intens colecția de carte în limba engleză ce a fost donată în anul 2018 Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba de către Ambasada SUA în România și colecția de carte în limba engleză a Secției de împrumut carte pentru copii. Cărțile prezentate în cadrul proiectului coordonat de bibliografa Ana-Maria Pienar pot fi împrumutate acasă pe baza permisului de bibliotecă. La eveniment sunt așteptați cât mai mulți copii dornici să se familiarizeze cu limba și civilizația engleză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Zlatna, REȚINUT pentru tăiere ilegală și furt de arbori. Este cercetat și pentru alte infracțiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Zlatna, REȚINUT pentru tăiere ilegală și furt de arbori. Este cercetat și pentru alte infracțiuni Un bărbat din Zlatna a fost REȚINUT de polițiști pentru tăiere ilegală și furt de arbori. Este cercetat și pentru alte infracțiuni. Citește și: Vârstnic de 70 de ani, lăsat fără telefon mobil, într-un local din Aiud: Vinovatul, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea