Rămâi conectat

Actualitate

7 mașini făcute SCRUM în urma unui incendiu izbucnit lângă o benzinărie. Pericol de EXPLOZIE, pompierii sunt în alertă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dimineața zilei de joi a fost zduguită de un puternic incendiu, care a izbucnit la un service auto situat lângă o benzinărie aflată la ieșirea din orașul Târgu Mureș spre Brașov, circulația din zonă urmând să fie oprită din cauza pericolului de explozie. Șapte mașini și o remorcă s-au făcut scrum.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, maior Cristian Virag, a declarat, joi dimineața, pentru Mediafax, că pericolul de explozie a fost foarte mare, deoarece, în interiorul service-ului auto unde a izbucnit incendiul, pe Calea Sighișoarei, erau 13 butelii, iar în apropiere, o benzinărie.

„Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 250 de metri pătrați, cât are service-ul auto. Problema a fost că în apropiere se află o benzinărie. În plus, în interiorul service-ului s-au găsit 13 butelii de oxigen care erau cu pericol de explozie. Pentru că s-a ajuns în scurt timp, buteliile au putut fi răcite”, a spus Virag.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, însă șapte mașini și o remorcă din service s-au făcut scrum.

Urmează să fie stabilită cauza izbucnirii incendiului. Pentru intervenția pompierilor, s-a oprit temporar funcţionarea benzinăriei, iar echipajele de poliție au închis traficul rutier pe arterele care făceau legătura cu service-ul auto, pentru a nu fi puși cetățenii în pericol.

Sursa: Digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete culturale 2024: Ce valoare vor avea în semestrul al II lea al anului și pentru ce pot fi utilizate

Bera Larisa

Publicat

în

Tichete culturale 2024: Ce valoare vor avea în semestrul al II lea al anului și pentru ce pot fi utilizate Ministerul de Finanțe a publicat pe data de 2 septembrie 2024 un proiect legislativ pentru stabilirea valorii sumei indexate care se acordă sub formă de tichete culturale pentru semestrul II al anului 2024. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea