Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

31 octombrie 2023| Centrul Cultural „L. Blaga” Sebeș vă invită la spectacol: Jungla Tévé de Gigi Căciuleanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș are plăcerea de a vă invita la un eveniment cultural cu totul special, spectacolul Jungla TéVé, o producție a Teatrului Dramaturgilor Români București, în regia lui Gigi Căciuleanu, cu actorii Lari Giorgescu și Alina Petrică, un proiect cultural cu protagoniști care sunt în centrul atenției presei de profil.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reprezentația va avea loc marți, 31 octombrie 2023, ora 18.00, în sala de evenimente „Radu Stanca” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Un spectacol inedit, afirmă regizorul Gigi Căciuleanu, fără referințe geografice ori temporale bine determinate, ba chiar dimpotrivă: ar trebui să poată fi perceput ca fiind situat în orice spațiu și timp. Un spectacol care se adresează celor care dacă după reprezentație ar dori să continue să observe jungla, s-ar înarma cu o cameră de luat vederi și ar ieși în stradă sau s-ar închide undeva înăuntru, până la insuportabil, cu aceleași persoane… ca să proiecteze, apoi, ceea ce a filmat, pe „ecranul” propriului său univers -TéVé.

Nu ratați această ocazie de a vă bucura de o experiență teatrală memorabilă, într-un decor plin de aventură și surprize. Veniți în jungla noastră și pregătiți-vă să fiți captivați de farmecul Junglei TéVé! Spectacolul durează 1 oră și 15 minute (fără pauză), este potrivit pentru toate vârstele și va oferi oportunitatea de a învăța și de a vă bucura în același timp. Este o experiență culturală pe care tinerii nu o vor uita prea curând și care poate stârni curiozitatea și interesul lor pentru arta spectacolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea