3-5 mai: Conferință internațională la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. 15.000 de lei vor fi alocați din bugetul municipiului, pentru organizarea evenimentului

Printr-o hotărâre de consiliu local, municipalitatea din Alba Iulia dorește să finanțeze cu 15.000 de lei organizarea de către Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a Conferinţei internaţionale cu titlul „Law and its challenges in socio-economic and administrative field”. Evenimentul va avea loc în perioada 3-5 mai.

”Conferinţă va celebra 25 de ani de învăţământ juridic universitar la Alba lulia. Evenimentu este unul de tradiţie, se desfăşoară cu ritmicitate şi adună la un loc nume mari din materia dreptului, ştiinţelor juridice şi administrative, atât din plan internaţional dar şi naţional. Participanţii de peste hotare vor fi din ţări precum: Serbia, Turcia, Polonia, Spania, Italia, Germania, iar din Romania participă invitaţi de la facultăţi de drept partenere, precum: Oradea, Cluj Napoca, Sibiu, Piteşti, Craiova, Timişoara etc”, precizează organizatorii conferinței.

Banii alocați de municipalitate vor fi folosiți pentru a acoperi costurile cu cazarea și masa participanţilor și pentru unele materiale promoţionale.

Aocarea sumei de 15.000 de lei va fi supusă spre aprobare consilierilor locai, în ședința din 24 apriie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...