Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

25 septembrie. „Poezii pe șase corzi”: Îndrăgitul Ducu Bertzi va împărtăși secrete artistice publicului albaiulian 

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

25 septembrie. „Poezii pe șase corzi”: Îndrăgitul Ducu Bertzi va împărtăși secrete artistice publicului albaiulian

Miercuri, 25 septembrie 2024, de la ora 18.00, sunteți invitați la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba pentru o nouă întâlnire muzical-creativă în cadrul proiectului „Poezii pe șase corzi”. Cu sau fără chitară, sunteți la fel de bine primiți în rândurile celor care vor recita, cânta și, în cele din urmă, vor crea: versuri, muzică, bucurie și frumos.

Evenimentul din 25 septembrie 2024, va începe la ora 18:00 și va avea loc în curtea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, avându-l ca invitat pe îndrăgitul artist Ducu Bertzi. Vom sta la povești despre muzică, poezie, poezie cântată, despre cum poezia se poate transforma într-un cântec valoros, dar și despre multe alte secrete artistice pe care ni le va împărtăși invitatul nostru special.

Clubul de poezie și muzică „Poezii pe șase corzi” se va încheia cu un dialog constructiv între îndrăgitul artist Ducu Bertzi și public, cu întrebări, răspunsuri, opinii, încurajări, idei și sfaturi. Totodată, participanții vor avea posibilitatea să beneficieze de recomandări de cărți și alte publicații tematice, care pot fi împrumutate din colecția Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Proiectul 3.25 Poezii pe șase corzi este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia și Grupul Skepsis. Intrarea la eveniment este liberă. Menționăm că, în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru stingerea unui incendiu de vegetație, alături de SVSU Lopadea, cu 1 APIC ca forță alocată, reiese din primele informații transmise de ISU Alba. Citește și: Ajutoare de urgență și comunitare pentru persoane. Ce sume […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea