Rămâi conectat

Curier Județean

20-21 mai| Zilele teatrului pentru copii „Lucian Blaga”, la Sebeș: 11 trupe din țară vin să joace în fața celor mici

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

20-21 mai| Zilele teatrului pentru copii „Lucian Blaga”, la Sebeș: 11 trupe din țară vin să joace în fața celor mici

Luna mai este o perioadă generoasă în evenimente cultural-educative la Sebeș. Nu s-au stins încă ecourile celei de-a 43-a ediții a Festivalului Internațional „Lucian Blaga”, și iată că noi manifestări sunt aduse în atenția publicului. Printre acestea, evenimente recreative destinate copiilor și tinerilor. În parteneriat cu Clubul Copiilor Sebeș și cu Palatul Copiilor Alba Iulia, Municipiul Sebeș susține organizarea Zilelor teatrului pentru copii „Lucian Blaga”, în perioada 20-21 mai 2023, în sala de evenimente a Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș.

Festivalul național Zilele teatrului pentru copii „Lucian Blaga” are o structură competițională cu trei categorii de vârstă, adresându-se copiilor de nivel primar, gimnazial și liceal și reunește pe scena Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș un număr de 11 trupe din țară, constituite din aproximativ 150 de elevi, alături de profesori coordonatori. Festivalul își propune să creeze o legătură cu totul aparte între public și micii artiști, promovând spiritul de corectitudine, competiție, prietenie și fair-play în contextul întrecerilor dintre valori. Participanții sunt din județele: Satu-Mare, Sibiu, Cluj, Brașov, Arad, Vâlcea, Hunedoara, Dolj, Gorj, Alba.

Sâmbătă, între orele 10.00 – 13.30 și 15.30 – 19.30, publicul va avea parte de un veritabil maraton de reprezentații artistice, iar duminică, începând cu ora 09.00, va fi organizată festivitatea de premiere.

Organizatorii evenimentului sunt: Palatul Copiilor Alba Iulia, Clubul Copiilor Sebeș, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Inspectoratul Școlar Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: „Poezii pe șase corzi”, întâlnire muzical-creativă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE: „Poezii pe șase corzi”, întâlnire muzical-creativă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba Marți, 9 iulie 2024, de la ora 17.00, sunteți invitați la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, pentru o nouă întâlnire muzical-creativă, în cadrul proiectului „Poezii pe șase corzi”. Cu sau fără chitară, sunteți la fel de bine primiți în rândurile celor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea