Rămâi conectat

Curier Județean

18-19 mai 2024 | Urban Playfield la Alba Iulia: Festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, în Cetatea Alba Carolina. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 mai 2024 | Urban Playfield la Alba Iulia: Festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, în Cetatea Alba Carolina. PROGRAMUL

Cetatea Alba Carolina se transformă într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Urban Playfield începe călătoria prin 10 orașe din România în Alba Iulia.

Urban Playfield, festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, își începe călătoria în inima României, la Alba Iulia, în weekendul 18-19 mai. Cetatea Alba Carolina, un loc încărcat de istorie, se va transforma într-un teren de joacă, aducând bucuria mișcării și a jocului pentru toți participanții. Accesul este gratuit, iar evenimentul promite două zile pline de activități sportive și distracție.

Urban Playfield este organizat împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia. Este un concept Sports Festival, realizat în parteneriat cu Raiffeisen Bank, un brand de lifestyle urban.

Citește și: 18-19 mai 2024 | Sărbătoarea Libertății la Blaj: Concerte Smiley și Carla`s Dreams, spectacol folcloric și expoziții etnografice. PROGRAMUL

Mirel Alexa, organizator Urban Playfield: ”Suntem fericiți să dăm startul Urban Playfield în Alba Iulia, un oraș plin de istorie și cu un farmec aparte. Este locul perfect pentru a începe această aventură. Evenimentul, care a pornit la Cluj, este unul fresh, plin de energie și aduce bucuria jocurilor în locuri din orașele noastre pe care poate nu le vedem la adevăratul lor potențial. Ne dorim ca fiecare participant să redescopere plăcerea mișcării și să se bucure de această experiență unică.”

PROGRAMUL URBAN PLAYFIELD LA ALBA IULIA

Participanții la Urban Playfield pot să descopere o varietate largă de sporturi într-un cadru plin de voie bună. Activitățile vor începe în fiecare zi la ora 10:00 și se vor încheia la ora 21:00. Pe lângă activitățile sportive generale, programul de la Alba Iulia include:

Program la scenă – Sâmbătă, 18 mai:

● 10:00: Morning Pilates cu Mihaela Gherman
● 12:00: DJ Set
● 13:00: CSM Unirea Alba Iulia – Prezentare
● 14:00: DJ Set
● 16:00: Majorete Sun Gym – Demonstrație
● 17:00: DJ Set
● 18:30: Majorete Liceul cu Program Sportiv – Demonstrație
● 19:00: Concurs cu premii ”Joacă 1:1”

Program la scenă – Duminică, 19 mai:

● 10:00: Morning Pilates cu Mihaela Gherman
● 12:00: DJ Set
● 13:00: CSM Unirea Alba Iulia – Prezentare
● 14:30: 18 Gym Aerobic
● 15:00: Fitness cu Stay Fit Gym
● 16:30: Școala de dans Chirilă Alba Iulia – Demonstrație
● 17:30: DJ Set
● 19:00: Concurs cu premii ”Joacă 1:1”

În ambele zile, vor fi clase de sport la scenă susținute de instructorii de la 18GYM.

MISIUNEA URBAN PLAYFIELD

● Promovarea dreptului la joacă: Urban Playfield promovează ideea că joaca este un drept universal, indiferent de vârstă sau condiție socială și încurajează pe toată lumea să redescopere plăcerea mișcării și a sportului într-un cadru distractiv și relaxant.
● Promovarea sportului ca joacă: Sportul nu trebuie să fie doar o activitate fizică, ci și o sursă de bucurie, energie și conexiune între oameni.
● Transformarea spațiilor urbane: Urban Playfield transformă spațiile din orașe, aflate la îndemâna oricui, în adevărate zone de joacă, unde fiecare poate să se distreze prin sport. Demonstrează comunităților locale că sportul și joaca pot fi integrate în viața de zi cu zi, chiar și în mijlocul agitației urbane.

Urban Playfield este un proiect care face un tur national, în 10 orașe din țară, dedicate jocului și sportului de masa. Fiecărui oraș-gazdă îi este dedicat un weekend cu o varietate de activități sportive și divertisment pentru toți participanții, indiferent de vârstă. Accesul la eveniment este gratuit.

Urban Playfield Cluj este un eveniment organizat împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea